О нама


ИМПЕРИАЛ ЦРОВН ИНДУСТРИАЛ ЦО., ЛИМИТЕД се фокусирао на производе за личну негу и производе за медицинску рехабилитацију више од 10 година у Кини. Почели смо као мала операција, али сада смо постали један од водећих добављача у индустрији медицинских производа у Кини.


Данас је ИМПЕРИАЛ ЦРОВН ИНДУСТРИАЛ ЦО., ЛИМИТЕД један од врхунских произвођача квалитетних производа за кућну негу и медицинских производа за рехабилитацију, као што су: ходачке палице, штапови, ходалице, инвалидска колица, столице за лифт, комоде, подигнуте ВЦ столице, Сигурносна шипка за купатило, рукохват за помоћно лежање, ортопедска јастучница, алат за дозирање, баштенски алат итд.


ИМГ_2225.ЈПГ


Као професионални производи за кућну његу, глобални снабдевач у шеталиштима, шипкама, шетачима, инвалидским колицима, столицама за лифт, комоде, подигнутим ВЦ столом, туш кабином, сигурносном шанком за купатило, ручком за помоћно леђа, ортопедском јастучницом, алатком за дозирање, баштенским алатом и другим производима , ИМПЕРИАЛ ЦРОВН ИНДУСТРИАЛ ЦО., ЛИМИТЕД је циљ да створи најудобнији лагодан срећан живот за купце широм свијета!


3113464728_1044786415.јпг


ИМПЕРИАЛ ЦРОВН ИНДУСТРИАЛ ЦО., ЛИМИТЕД Производи обухватају следеће:


1, шетали каневи

2, Стезачи

3, ходалице

4, Инвалидска колица

5, подизне столице

6, Цоммодес

7, подигнуто купатило за ВЦ

8, Туш столица

9, Сигурносне шипке

10, Ручка за помоћно лежаје

11, ортопедски јастук

12, Реацхинг Тоол

13, Баштенски алат

14, Слободно времеМи обезбеђујемо производе рехабилитације широком спектру компанија широм света, од великих мултинационалних организација до малих појединачних компанија.


Увек осећамо да је сваки успех наше компаније директно повезан са квалитетом производа које нудимо. На тај начин наши производи испуњавају највише захтеве квалитета како је прописано у ИСО9001, СГС, ЦЕ, ФДА смерницама и наш строг систем контроле квалитета.


Валкер

Валкер


Наше тржиште продаје је:


Јужна Азија 5%

Јужна Европа 10%

Северна Европа 10%

Централна Америка 7%

Западна Европа 10%

Источна Азија 5%

Средњи Исток 8%

Океанија 5%

Африка 5%

Југоисточна Азија 8%

Источна Европа 10%

Јужна Америка 7%

Северна Америка 10%


туш-столица

столица за туширање са ручком

столица за туширање са ручком


Поред наших постојећих производа, ИМПЕРИАЛ ЦРОВН ИНДУСТРИАЛ ЦО., ЛИМИТЕД такође производи производе према цртежима или узорцима наших купаца. Квалитет производа контролишемо критично за сваки корак током производње од прилагођених делова до готових производа. Нудимо техничку подршку која није ништа друго.


Коначно, искрено поздрављамо трговце у свету да дођу да разговарају о сарадњи!